Stressakuten.nu

Kinesiologi - en väg till självkännedom & livsglädje

Stressakuten.nu

Berättelser

Skriv ett inlägg

Kerstin S

2016-04-09 21:13:25

Tack Mikael för all den hjälp jag har fått för att ta upp till ytan allt jag varit med om i min barndom och uppväxt. Tack för att du har hjälpt mig att hela detta och tack för din generositet på så många plan. Tack för att du hjälpt mig i min personliga och andliga utveckling. Idag har jag hittat tillbaka till självkänsla, och du har förändrat min självbild, som var så skadad, så att jag känner glädje och kärlek till livet och kan nu förverkliga mina önskningar och behov. Jag kan också njuta i varje stund av livet Du är helt enkelt fantastisk och jag önskar dig allt gott i livet..


robin min älskade son

2014-10-15 12:35:56

min älskade son robin insjukna tidig morgon den 22 aug 2014 .. sjukvårde skickade hem han med magmedecin o sa det var mag katarr . han hade kräkts o krampat sex timmar då —jag ville de skulle ta prover men de vägra .. jag ringde ambulans fyra timmar senare ..han hade fått den värsta sorten av bukspotts inflammation .. allt gick så fort från dropp , syrgas , blodförgiftning mm ..jag fick genom vesna underbara hon ett medelandde ring Mickael jeanette .. klockan var 2 på natten .. du svarade mickael och började jobba med min son direkt .. du gav mig lugn i allt detta ..den hjälp du gett min son har gjort att han idag lever o är mycket bättre än läkarna o vi skulle kunna tro .. det var så illa som du oxå vet att min son var över på andra sidan . läkarna varna oss i ett för att endast 4 av 5 klarar denna sjukdom proverna ändrades fort när du satte in all hjälp till han du var inte bara pricksäker med allt i hans kropp utan även om hans liv enda sen liten .. men min älskade son klarade sig och detta är av din hjälp. Du gav han 3 andliga operationer ..mm .. vi är dig evigt tacksam . jag tror på under och du är vårt under . Det du gör är obeskrivligt , dina kunskaper ditt lugn dina gåvor är utan gränser och underbara . Du är underbar . vi tackar dig från djupet av vårt hjärta . massa varme och kärlek från oss


Tacksam!

2013-06-21 20:17:09

Vår tacksamhet känner inga gränser.
Du räddade livet på en anhörig till oss. En kille på 19 år som var på gränsen mellan liv och död i tre månaders tid.
Han överlevde och läkarna är överens, det som hände är ett mirakel! Ingen trodde han skulle klara sig.
När vi tänker tillbaka till denna svåra tid, så kommer både jag och min man ihåg ett mail du skickade till oss under en av de tuffaste dagarna. Vi hade återigen fått besked att grabben inte skulle överleva. Ett besked vi fick ofta. Vi gick ut från intensivvårdsavdelningen och funderade hur vi ens skulle orka lyfta benen för att gå. Då tittade vi av en händelse på vår mail. Där hade du skrivit om denna kille, hur han haft det i livet, att du tagit kontakt med honom och att han hälsade viktig information till oss genom dig. Han var vid detta tillfälle djupt sövd och låg i respirator. Du skrev också att han kommer att överleva. Ditt mail fick oss att hålla kvar vid hoppet, trots ständigt dåliga besked.
Tack från hjärtat! Du är en fantastisk person med en stor förmåga.


Vi fick hjälp av en ängel!

2013-06-19 04:13:47

Min mans 19 åring låg i respirator i tre månaders tid pga dödlig sjukdom i lungorna. Han var döende i 11 veckors tid. Vi minns inte mycket av det som hände den här tiden pga chocken, men vi har små fragment av alla läkare som pratade med oss och förberedde oss på att han kommer att dö.

Jag fick tips om att kontakta Mikael av en vän på fb, vilket jag gjorde. Mikael satte genast igång ned sitt arbete. Vi förstår nu hur otroligt talangfull du är och hur mkt gåvor du besitter. För grabben har överlevt och påbörjat sin rehabilitering. Mot alla odds.
Läkarna pratar om mirakler, det miraklet har du skapat Mikael! Vi kan inte beskriva i ord hur tacksamma vi är för din hjälp. Vi kommer rekommendera dig till alla vid känner.
Trevlig sommar. Hälsningar Eva Rheborg


Tack Mikael! Du räddade vår 19 åring från att dö!

2013-06-19 04:01:43

Vår familj har gått igenom en fruktansvärd händelse som kom att handla om liv och död. Min mans son fick en dödlig infektion i hjärta och lungor och låg i respirator i tre månader. Under dessa veckor pratade läkarna med oss på intensiven om att grabben inte skulle överleva. Infektionen hade skapat hål på hans lungor och penicillinet byttes ut ofta pga att vissa sorter var verkningslösa. Han låg djupt nedsövd i respirator med dränage på bägge lungorna. Njurarna höll på att slås ut och han fick lunginflammation gång på gång.

Fick tips av en kompis att kontakta Mikael, vilket jag också gjorde. Han och hans hjälpare och änglar jobbade med Philip bra länge.
Mikael, du är en helt fantastisk person med en otroligt stor förmåga!!!

Grabben är frisk snudd på i dagens läge. Lungorna är så gott som återställda, han flyttas snart till rehabiliterings avd!
Läkarna är helt chockade att han överlevde, för det borde han inte ha gjort.. Inte enligt hur nära döden han var under nästan 12veckors tid. En läkare sa till oss att Philip har fått uppleva ett mirakel.

Jag vill tacka dig Mikael från djupet av mitt hjärta att du hjälpte grabben. Både jag och min man är helt övertygad om att det var du som hjälpte honom tillbaka och bli frisk.

Tack också för ditt otroligt bra bemötande mot mig!
Jag kommer rekommendera dig till alla jag känner!
Hälsningar Eva Rheborg


Du är min trygghet

2011-12-09 13:21:04

Hej Mikael. Oj vad jag har varit på väg att skriva detta brev i många år nu! Problemet har nu varit att man tar dig för givet du finns ju alltid där du bara ger och ger ifrån dig själv. Jag bedriver ju ett stort företag och jag har ju en massa anställda att ta ansvar för, så det är ju alltid att göra alltid fullt upp.
När jag läser alla som har skrivit här och alla du har hjälpt så är jag otroligt tacksam att jag har dig, du finns där och hjälper mig med allt. Du är ju min massör min kinesiolog som jag längtar till att komma till varje vecka . Du är ju min andliga mentor. Du kan på ett professionellt sett sätta dig in i mitt arbete och vara handledare visa på förslag på hur jag skal gå vidare med mitt företag på alla sett.
Jag känner mig trygg med dig som en helhets terapeut, jag vet om det händer något med min kropp så fixar du det. Jag vill bara tacka dig för alla år som du har hjälpt mig och jag hoppas på att få komma till dig i många år till! Med vänliga hälsningar Annika J.


Min ängel Mikael

2011-11-30 18:55:37

Hej jag heter Sara och är tjugo tre år i dag. För snart sex år sedan kände jag att mitt liv var slut, jag var då sjutton år gammal. Helvetet började när jag var femton år Jag hade ständigt problem med min mage jag kunde inte hålla kvar min avföring jag fick gå om kring med vuxen blöjor hela dygnet.
Ni kan kanske tänka er in hur en sjutton årrig tjej känner sig att gå om kring med vuxenblöjor på sig hela dagen i skolan jympan umgänge med killar och så vidare. Jag hade även ständigt ont i magen dygnet runt. Jag gick igenom mängder av kränkande behandlingar på östra sjukhuset som jag var inlagd ett flertal gånger, läkarna sa att dom tyvärr inte hittade något fel på mig.
Dom trodde att det var något psykisk problem. Bup = barn ungdomspsykiatrin blev inkallad jag fick gå till en massa psyk tanter som mer gjorde mer skada en nytta. Dom vände väll nästan omkull hela min familj. Dom gjorde en stor utredning på hela familjen . Alla i familjen kände sig skyldiga att dom hade behandlat mig fel min pappa mamma bror och lilla syster. Alla kände sig oskyldig dömda av bup att dom inte hade gjort tillräckligt.
Men psyk tanterna på bup kunde ju ha lysnatt på mig att jag älskade min familj att det inte var något fel på dom. Jag är fortfarande rasande arg på dom. Jag kände mig nästan järn tvättad av dom. Fokuset blev mer på familjen och psyk tanterna en att jag hade otroligt ont i magen och inte kunde behålla min avföring och behövde gå om kring med blöjor.
Efter två år med ut redning av psyk tanterna som inte kunde hitta något fel på min familj, så beslutade läkarna att jag skulle få mina tarmar bort opererade och få en jävla påse på magen stomi påse! Det var deras lösning på problemet. En sjuttonåring med påse på magen helt galet. Min mamma hade pratat om mina problem till en granne, grannen som var en äldre man hade varit hos en kinesiolog som heter Mikael Kronlund.
Han sa att han hade blivit hjälpt med sin cancer i halsen, Han hade helt blivit bra ifrån det. Vi diskuterade det i min familj om det kanske kunde vara något för mig. Jag hade ju inget att förlora! Att operera bort alla tarmar och få en påse på magen det är inget man drömmer om. Min mamma beställde en tid till mig hos kinesiologen Mikael. Jag kom dit på mitt första besök och Jag berättade om mina problem.
Mikael gjorde en så kallad kiesiologisk undersökning, det tog inte många minuter innan han sa att det var väl inte konstigt att du har haft problem med att hålla avföringen, felet låg på två ställen och det handlade om min piercing jag hade. Piercing i naven och mitt högra öra satt piercingen på stimulera ändtarmen, så piercing stimulerade ändtarmen till tömning dygnet runt.
Vi plockade genast bort alla piercingar som störde kroppen, Sen satte han mängder av akupunktur nålar och jobbade med sin laser och gjorde en stor kropp balansering. Jag kom två gånger första veckan. Redan efter några dagar så kunde jag gå på toaletten som vanligt slänga alla blöjor som hade plågat mig i över två år. Jag har kvar mina tarmar och inga påse på min mage. Helt otroligt att läkarna inte har kunskap om det elektriska energi systemet i kroppen. Jag fortsatte väll i tre månader hos Mikael, fösta månaden en gång i veckan sen drog vi ut på det så jag kom varannan vecka tills allt hade blivit balanserat och hela kroppen fungerade perfekt. Som sagt det har ju gått sex år sen det här hände, två år som bara försvann ett rent helvete. Men som tur så fick det ju ett verkligen ett lyckligt slut tack vare min ängel kinesiologen Mikael Kronlund! Ett stort tack och en otrolig stor kram Sara.


Vilken resa!

2009-11-04 09:23:42

Jag träffade Mikael första gången för ca 10 år sedan. Då fick jag hjälp att ta dom första trevande stegen i min personliga och andliga utveckling. Vi satte igång processer som sedan fortsatte i lagom, lugn takt i några år och livet var helt ok. Efter mitt yngsta barn föddes för 3,5 år rasade det samman. Massa undertryckta känslor och rädslor vällde upp i form av stark ångest. Då kontaktade jag Mikael igen och vi körde igång igen. Efter det har jag mer eller mindre gått hos Mikael regelbundet och vilken resa det har varit och är.

Att tänka tillbaka på att jag för ca 3 år sedan hade ångest i stort sett från morgon till kväll känns helt idag helt overkligt. När jag befann mig mitt i det jobbiga trodde jag aldrig att mitt liv skulle se ut som det gör idag.

Idag är jag själv terapeut och delar med mig av de erfarenheter och kunskaper som jag samlat på mig.

Det slog mig så sent som i morses vad fantastiskt det är att inte känna ångest varje dag. Att slippa vara rädd för rädslorna.

Tack Mikael för att du delat med dig av dina erfarenheter och kunskaper till mig.

//Lina H

//


IBS

2008-09-25 20:13:38

Hej! Jag har haft problem med min mage i många år. Gaser, sura uppstötningar, ont i magen m.m., symptomen dom var många. Efter många år med problem så vände jag mig till Sahlgrenska, dom skulle ju vara experter på den sortens problem, hade jag hört. Jag gick dit och fick veta att jag led av IBS= Irritable Bowel Syndrome. En sjukdom som dom inte visste vad den kom ifrån eller varför jag hade fått den. Dom sa att det kanske kunde vara ärftligt eller att jag kanske är känslig för olika födoämnen. Jag fick veta att dom inte hade något botemedel för sjukdomen. Dom sa att jag skulle försöka vänja mig att leva med sjukdomen. Tack för det! Nu hade dom ju gett mig ett namn på sjukdomen. Men att leva ett helt liv med dom här problemen kunde jag bara inte acceptera. Jag började febrilt att leta på nätet. Jag hittade då en kinesiolog som verkade intressant. Jag kontaktade Mikael och fick en tid. När jag kom till honom så berättade jag om mina problem till honom. Han sa med en gång att det är ju inga konstigheter att din mage är ur balans, du har en jättehög undertryckt stress och ångest du går och bär på. Han berättade sedan vad som låg under ångesten, jag kände igen allt som han sa. Jag har vuxit upp i en störd familj. Där det har varit helspänt under hela min uppväxt. Jag har haft en bror som hela tiden skulle vara bättre än vad jag var, han kränkte mig hela tiden. Samt min far som skulle ha rätt hela tiden, hade han fel eller förlorade på spel eller vad som helst så skulle han aldrig klara av det, han skulle hellre dö än erkänna att han har fel. Jag har haft en mamma som aldrig har förstått mig. Hon har kränkt mig på massa olika sätt. Så att jag har gått omkring med ångest var ju absolut inte konstigt. Men ingen tidigare har varken sett det eller nämnt det till mig tidigare. I dag efter några månader hos Mikael så är jag helt symptomfri. Jag kan inte fatta att dom inte kan koppla samman detta på Sahlgrenska, att vad den mest stora folksjukdom som dom kallar det, är bara en ångest. Ett stort tack till dig Mikael som fick mig att förstå att det inte fanns någon IBS utan att det var ångest. En ledsen och arg liten Anna där inne som jag var tvungen att ta hand om. Som i dag mår otroligt bra. Ett stort tack. Anna A


Kärlek Liv Lust

2008-09-18 15:42:54

Ångesten var ju mitt största problem, och det har jag arbetat hårt med, både hos dig men även på egen tid. “Jag är bra för den jag är och inte det jag gör”, som du gav mig som affirmation sitter numera på sidan om min sänggavel som jag läser varje kväll innan jag somnar. Jag har ständigt utmanat min ångest och mina rädslor och litat till att jag klarar det, att jag är starkare än den.
Agorafobin har varit värst. Kunde inte gå ut ett tag, inte sitta på café/restaurang, gå på bio, resa, sitta på föreläsningar ja allt. Med detta har jag också jobbat hela tiden, och ständigt utmanat mig med små steg.
Jag gjorde en resa i somras med min sambo, som var en mycket stor utmaning. Till en början gick allt bra men sista 30 min av flygningen fick jag ganska svår ångest. Detta skakade ju till mig och gjorde mig ganska rädd vilket innebar en del svårigheter där. Det var kanske också ett lite väl stort steg kan jag se såhär i efterhand. Jag kände mig väldigt otrygg att vara så långt hemifrån så var ganska spänd hela semestern (mkt var ju på grund av ångesten på planet med). Men det var annars ett enormt steg för mig och ett stort kliv.

Jag får fortfarande lite ångest t ex när jag sitter i klasrummet. Men än en gång är det bara tankarna som spökar, så fort jag tänker på ångesten blir jag rädd o den brusar upp lite. Men när jag hittar mig själv och litar till att jag klarar av det brukar det avta. Och det är hela tiden allt längre mellan gångerna då ångesten kommer. Det blir bättre och bättre hela tiden. Den begränsar mig inte alls mycket längre, jag låter den inte göra det heller.

Jag har haft en underbar sommar annars. Har hittat på massa saker. Om jag då jämför med förra som jag knappt gick utanför dörren. Jag försöker hitta på mer roliga saker nu oftare som du också bad mig göra.
Mitt förhållande till Roberto (min sambo) är också väldigt bra. Vi hittar på mycket mer saker än förr, kommunicerar bra och stöttar varann. Vi är lyckliga.

Just nu mår jag fantastiskt bra och det känns så kul att kunna säga det. Det är snart ett år sedan jag kom till dig med en livsglädje lika med noll.
Jag vill tacka dig för allt du gjort för mig och lärt mig, att du visat vägen till tillit och kärlek, och lärt mig att öppna mig för alla rena fina energi det finns att ta emot. Att inte vara stängd för sådant jag inte förstår, utan bara öppna mig och låta själen fyllas av vällust och ta emot allt fint som finns, det vi ser med blotta ögat, men även sådant vi inte kan se.
Tack för att du hjälp mig finna vägen tillbaka. Har svårt att förstå att jag för ca ett år sedan inte ens ville leva, när jag idag är så lycklig och varje dag känner mig tacksam över att få ta del av allt fint som finns runt mig. Det finns så mycket fint och vackert runt oss, vareviga dag. Förr kunde jag inte se det, nu ser jag det vackra överallt, även i det “mörka”.

Men jag har tagit till mig allt du lärt mig och försöker att jobba med det och inte tappa det. Att ha det som en del i mitt liv.
Jag kan inte tacka dig nog för att du valt att dedicera ditt liv åt att hjälpa människor att finna lycka och trygghet i sig själva, jag hoppas du kommer få hjälpa många fler framöver.

Stor kram Johanna Nylén


Hej!

2008-08-27 04:46:33

För mig så förändrades mitt liv när jag födde min yngsta dotter. Jag har tre barn i dag. Det började med att jag gick omkring med en kraftig huvudvärk som inte ville ge med sig, som i sin tur ledde till att mitt självförtroende helt kraschade. Jag klarade inte av att jobba mer. Efter det så kom en kraftig tinnitus, dag ut och dag in. Nästa steg blev svåra allergier. Jag gick då till en terapeut som konstaterade att jag var elöverkänslig. Det kändes ju skönt att äntligen få en diagnos, varför jag har mått som jag har mått. Men vad i hela friden skulle jag göra med det! Hela vårt samhälle är ju uppbyggt på el. Jag bodde i en husvagn på somrarna mitt ute i skogen helt utan el men det funkar ju bara en kort tid när man har familj att sköta. Hela kroppen kändes som den skulle explodera till slut. Jag gick omkring med självmordstankar varje dag. En dag så gick jag in och surfade på Internet, helt desperat för att hitta något som kunde hjälpa mig. Det var då jag hittade en kinesiolog. Jag gick in och läste. Konstigt nog så hände det något bara jag kom in på hans sida. Jag blev helt lugn, det kändes att jag fylldes med någonting, det kändes helt rätt på något sett. Jag beställde tid till honom. Jag kände redan innan jag kom till honom att han skulle kunna hjälpa mig. Jag har aldrig känt något sådant förut. När jag kom in till hans klinik så kändes det helt rätt jag tvivlade inte alls på att han skulle kunna hjälpa mig. Mikael gjorde då en kiesiologisk undersökning. Jag hade inte sagt ett dugg om mitt liv, mer än att jag var elöverkänslig. Han sa att jag ser att du har tre barn. Jag ser att du har haft dina problem ända sen första födseln. Jag ser att första födseln var väldig traumatisk och att du nästan höll på att mista ditt barn, att du blev tvungen att göra kejsarsnitt till slut. Jag ser att hela din problematik med dina symtom ligger där. Hela ditt bäcken är mer eller mindre nedfruset där av inkapslade rädslor. Det finns mycket blockeringar mellan ditt bäcken och ditt huvud. Ditt hormonella och endokrina system är i obalans. Där har du orsaken till din huvudvärk, tinnitus, allergier, och att du är elöverkänslig. Efter det sa han att ja då är det väll bara att sätta gång att jobba då för oss två. Ja och det gjorde vi. I dag två år efter kan jag bara se tillbaka vilket mästervärk du har utfört. Jag har fått mitt liv tillbaka. Vilken inre resa jag har fått vara med om. Det finns inga ord som räcker till här men ett stort tack i alla fall. Ellen K


Hej!

2008-03-26 08:59:58

I september 2006 tog det bara slut. Jag kunde inte längre fortsätta leva mitt liv så som jag gjorde. Ständigt på jakt efter att prestera, mer och bättre hela tiden, för att vara någon. Tyckte ändå inte att något jag åstadkom, vare sig i yrkeslivet eller privat, var tillräckligt bra. Funderade ständigt på när någon skulle se igenom fasaden och inse vilken bluff jag var.
Kroppen sa ifrån och jag gick in i väggen totalt. Så följde månader av sjukskrivning, hopplöshet, depression. Jag klarade plötsligt inte av någonting! Det kändes som en stor sorg. Med hjälp av antidepressiv medicin, långa promenader och QiGong började jag så sakteliga få ned stressnivån i kroppen och komma på fötter, men det kändes som om något fattades. Jag kunde inte gå tillbaka till mitt gamla liv utan att ta reda på exakt vad som gjort att jag hamnade i den här situationen. Jag hittade Mikael på internet och sedan började min resa på allvar.
Han har hjälpt mig att öppna mitt hjärta och komma i kontakt med mitt inre sårbara jag. Det har fått mig att älska mig själv för den jag är och inse att jag inte behöver prestera för att vara värdefull. Han har även hjälpt mig att möta barnet inom mig. Det var en otrolig upplevelse att inse att min känsla av ensamhet och övergivenhet har att göra med min barndom och uppväxt snarare än med vad som hänt mig i mitt vuxna liv. Känslorna satt kvar och gjorde att jag vägrade växa upp till en vuxen kvinna, som tar ansvar för mitt egna liv.
Ja det var bara några exempel på vad jag upplevt under den tid som jag gått hos Mikael. Det har hänt så otroligt mycket och jag vill bara säga att jag är evigt tacksam för den vägledning och hjälp du gett mig!
Kärlek till er alla!

Carina


Hej!

2008-03-26 08:59:45

Jag sitter nu här på julaftons morgon och skriver det här brevet. Jag är mer en helt överlycklig. Jag ser fram i mot dagen, då kommer mina barn och mina små barn barn, Ja gud vad vi skal leka! Jag älskar att få leka med mina små gosingar. Lotta 6 år och Lasse 4 år. För två år sedan så fick dom se en mormor som bara log och sov och knapra värk tabletter. Jag hade spräng värk i hela kroppen helst i ryggen , jag trodde den skulle gå av, så ont gjorde det. Läkarna ville stel operera ryggen, Men jag var livrädd för det vilka följder det skulle bli. Jag som är en människa som älskar att röra på mig med skidor, springa, Friskis och svettis mm. Det kändes som att livet sakteligen höll på att ta slut 48 år gammal. Värken hade kommit smygande på mig dom sista fyra åren. Livet var ett helvete. Min dotter hade varit inne på en hemsida på nätet och funnit där en kinesiolog som hon trodde kunde hjälpa mig. Som sagt jag fick numret till honom och beställde en tid till honom. Kort där efter så var jag hos honom. Jag var ganska skeptisk innan jag kom in till honom, jag tänkte kan inte en läkare hjälpa mig hur kan då han hjälpa mig. Men så fort jag kom in till hans klinik så hände det en massa saker i mej som jag inte kan för klara en i dag. Det var som han var inne i min kropp och grejade, fast han inte hade kört i gong ännu Han sa att du måste ha en otrolig värk i kroppen och framför allt ryggen. Det här skal vi fixa du och jag till samemans. Jag viste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag hade ju inte sagt ett knyst till honom vad mina problem var. Jag sa då att läkarna ville stel operera ryggen, han sa då att här skal ingen rygg stel opereras! Den skal bli bra igen. Ja som sagt här sitter jag nu två år efter och är som han sa efter sista besöket, att du är oförskämt frisk och väntar på mina gosingar för att få leka hela dagen. Jag kan inte i ord beskriva hur tacksam jag är för att du har gett mig mitt liv och mitt hopp till baks. Du finns i mitt hjärta och kommer att alltid att finnas där.

Kerstin L


Hej!

2008-03-26 08:59:20

Jag har lidit av att inte kunnat bli med barn. Jag och min man hade väl försökt med allt för att få det efterlängtade barnet. Provrörsbefruktning. Termometrar hit och dit. Ja efter flera års försök som gjorde nästan till o med att vårat förhållande höll på gå i kras. Det var då jag av ren förtvivlan berätta om mitt problem för en jobbarkompis. Hon sa genast att jag vet en kinesiolog som har hjälpt flera par med sin frigiditet och att dom har fått barn. Jag fick numret och ringde genast upp och fick en tid. När jag kom till Mikael så var det bara något magiskt som hände all stress som jag hade gott och burit i så många år plötsligt bara försvann. Jag blev kolugn. Jag berättade om mitt problem. Han sa till mig att bara vara lugn, Jag lovar att du kommer att bli gravid inom kort. Han talade om att problemet ligger i bäckenet och på det endoklina planet och att mina äggledare låg låsta. Han talade om att det handlade om min lilla tjej som var tolv år och hon var absolut inte är beredd att bli gravid, hon gjorde allt för att jag inte skulle bli gravid. Hon hade dessutom full kontroll över min inre kvinna. När jag började möta den inre lilla tolvåringen så förstod jag direkt varför jag hade stannat kvar känslomässigt i denna ålder, det var massa jobbiga saker som hände vid den åldern. Jag fick börja möta min tolvåring och läka hennes sår. Tre månader efter jag kom till Mikael med hans otroliga kunskaper och behandlings tekniker han har så blev jag gravid och nu har min lilla underbara kille kommit till världen. Jag vill bara säga ett stort tack! Du är fantastisk.

Malin B


Hej!

2008-03-26 08:59:00

Jag fick höra om Mikael via en kompis. Hon ville att jag skulle följa med på en inre barnet kurs som Mikael var kursledare till. Ja visst tänkte jag för mig själv med andan i halsen.

Jag visste ju att jag bar på mycket undanstoppade känslor men inte så mycket. Det var en mycket givande och spännande kurs. Jag fick möta alla mina små barndoms jag. Jag grät och slog ut min ilska jag hade inom mig. En helt underbar känsla. Jag behöver inte fly längre från mig själv utan jag tar ansvar för mina känslor idag och lever ut dom istället för att trycka ner dom.

Jag drogar inte ner mitt lilla jag som jag gjorde förut. Idag vet jag varför jag fick tinnitus, fibromyallergi m.m. Det blev en droppe som rann över när min mamma dog. Jag ville inte se problemet. Jag gjorde allt för att förtränga min barndom och sorgen efter mamma. Jag jobbade bara mer och mer för att förtränga mina känslor och mina fysiska problem blev bara mer och mer.

Mer tinnitus och mer ont i kroppen. Efter kursen fortsatte jag att gå till Mikael. Jag har gått igenom en otrolig sorgeprocess men som Mikael sa när du är igenom sorgetunneln då kan du ta på dig student mössan. Idag har jag tagit på mig student mössan och jag har varken tinnitus eller värk i kroppen idag. Jag älskar mig själv och jag älskar att leva samt kärleken till livet.

Ann Marie P


Hej!

2008-03-26 08:58:48

Jag kontaktade Mikael genom rekommendationer av en vän till mig.
Jag hade då gått helt in i väggen bokstavligen.
Jag kunde inte sova på nätterna det kändes som om hjärtat skulle explodera. Jag hade stark panikångest. Det kändes som att jag vill krypa ur min egen kropp.

När jag kom till Mikael ville jag att han skulle ge mig en tablett eller något så allt skulle bli bra snabbt. Han gjorde då en kinesologisk undersökning på mig. Det var som om han tittade rakt igenom mig. Allt han sa stämde in på mig och jag kände en stor tillit från första början. Bland annat så fanns det en mycket liten rädd och ledsen kille inom mig som jag helt hade glömt bort och förträngt.

Jag hade nog stängt av honom för många år sedan. Jag hade inte gråtit på 35 år. Efter några veckor var jag redo att nå den ledsna lilla killen. Jag fick en hemuppgift att köpa en stor nallebjörn som jag skulle föreställa mig den lilla killen jag hade inom mig. Det var som en explosion inom mig när jag mötte honom. Herregud vi grät hejdlöst hela helgen och efteråt kände jag bara ett stort lugn.

Jag hade inte mått så här bra på många många år. Det har nu gått några månader. Jag har gått igenom otroliga processer. Jag känner att det är underbart att leva nu. Jag börjar känna kärleken till mig själv och det är underbart att våga leva ut. Tack för att du finns och tack för all din kunskap som du har.

Bengt H


Hejsan!

2008-03-26 08:58:32

Jag blev tipsad av en vän om en inre barnet kurs som Mikael var kurs ledare till. Det var där jag träffade Mikael första gången. Jag har jobbat inom sjukvården i många år.

Där har jag många gånger kommit i kontakt med patienter som har gått in i väggen och fått sin diagnos utmattnings depression. Fast jag jobbade inom vården så hade jag jätte svårt att sätta mig in i hur dom kände sig. Jag sa ofta till dom att dom helt skulle byta livsstil.

Att dom skulle gå upp tidigare på morgonen. Ut och spring med er! Laga mat själva! Ät mycket grönsaker. Ta in glädjen i livet! Sitt inte hemma och deppa ner er! Ni blir bara tjocka då! Och så vidare och så vidare. Tills den dagen kom då det var min tur. Jag flydde väl i det mesta. Jag var livrädd för känslor. Jag gjorde väl allt för att slippa känna dom. Jobbade jag inte dygnet runt så tränade jag dygnet runt.

Och så vidare och så vidare. Jag flydde väl i det mesta. Ångesten steg bara mer och mer. Tills kroppen mer eller mindre kollapsade. Det var inte förrän då jag förstod vad sårbarhet var. Hur liten jag hade blivit. Det bara ekar i min hjärna vad jag hade sagt till dom andra patienterna. In med glädjen, ut och spring gå upp tidigt på morgonen m.m. Min energi var helt som bortblåst. Det var en stor planering att kunna gå från sängen till toaletten.

Att lyfta ett glas vatten gick i ultrarapid, glaset kändes som det vägde hundra kilo. Jag hade sprängvärk i hela kroppen. Månad in och månad ut. Det kändes som mitt liv var slut. Jag vände mig till min egen arbetsplats! Sjukvården alltså! Först kändes det som jag inte blev trodd som om jag simulerade på något vis. Jag blev skickad hit och dit. Nya prover togs hela tiden. Alla prover visade att det inte var något fel på mig. Ingen förstog mig hur det kändes.

Det totala helvetet jag var inne i . Jag kände mig som en bricka i ett stort spel. Det fanns inte en enda läkare eller någon annan som hade kunskaper vad jag gick igenom. Läkaren gav mig två val antingen ut och jobba eller äta så kallade lyckopiller. Ut och jobba var ju inget att tänka på jag kunde ju knappt ta mig ur sängen. Så det var ju bara att ta cepramilen. Jag har nog aldrig känt mig så sjuk. Jag fick självmords tankar. Det kändes som hela livet var över.

Det var då i grevens tid jag fick kontakt med Mikael. Redan första besöket kändes det, äntligen! Har jag kommit hem. Vilken värme vilken kärlek han förmedlade. Äntligen någon som förstod var jag gick igenom. Han förstod allt. Han berättade alla mina symtom utan att jag hade sagt något om mig själv innan undersökningen. Mikael berättade, oftast kommer klienter till honom med en osörjd sorg och en hög stressnivå i kroppen. Så steg nr 1 så sänker han ner stressen och ångesten med sina kunskaper och verktyg.

Då hamnar man i ett så kallat noll läge. Ett totalt lugn sprider sig igenom kroppen. Steg 2 Börjar han att starta försiktigt dom sår och känslor man har tryckt undan. Man får kontakt med sina små jag, i mitt fall den lilla tjejen, den inre kvinnan och så vidare. Då startar även en läkning på organen ända ner till cell nivå. Steg 3 man börjar nu få kontakt med dessa känslor man har tryckt undan och får nu leva ut dessa.

I mitt fall var jag nu redan på steg 3 jag var mitt inne i sorge processen. Det var därför jag var helt kraftlös och hade ont i kroppen. Det var som att vinna en miljon på lotto när jag fick veta detta. Jag fick en otrolig hjälp att komma vidare och genom sorge process tunneln. Jag tackar livet.

Jag Tackar dig Mikael för din otroliga kunskap du sitter inne med och att du visade mig att det fanns en väg ut,

Hälsningar Solvig


Jag träffade mikael...

2008-03-26 08:58:13

Jag träffade mikael på min arbetsplats. Han hade föredrag och arbetade där. Jag har väl jobbat inom skolmedicin sen jag startade jobba. Jag har väl haft problem i hela mitt liv med diabetes astma allergier av olika slag.

Efter några år av olika behandlingsformer på olika sjukhus förstod jag att skolmedicinen inte skulle kunna hjälpa mig. Jag började då leta bland olika alternativa behandlingsformer. Jag fördjupade mig i olika behandlingsformer. Jag började själv jobba extra med detta på klienter. Jag gick igenom stora processer med mig själv. Men mina symtom fanns fortfarande kvar. Det var då jag av en ren slump hamnade på ett föredrag med Mikael.

Jag kände redan med än gång att det här är något för mig! Men samtidigt väcktes det en massa rädslor att börja jobba med mig själv på ett djupare plan. Men jag förstog att om jag skulle bli av med mina problem med min kropp så var jag tvungen till detta. Jag gick till mikael på mitt jobb. Mikael jorde då en kinesiologisk undersökning på mig. Han fick fram alla mina symptom utan jag hade sagt något om mig innan. Han frågade mig om jag var mogen att ta ett nytt kliv i mitt liv på alla plan.

När du börjar jobba på detta sättet är det som att födas på nytt. Allt kommer att förändras ända ner från cell nivå och uppåt. Jag var då redan fast besluten kör så det ryker nu hoppar jag! Han var noga med att han inte fick jobba med min diabetes. Men skulle jag trots allt bli av med den så skulle jag se det som mitt eget arbete. Det är ju jag som går igenom processerna. Så blev det efter en mycket spännande kroppslig själslig andlig förändrings process är jag av med min diabetes, astma och allergier i dag.

Ett stort tack att du höll mig i handen igenom den långa tunneln.

Terese K


Hejsan!

2008-03-26 08:57:53

Jag har känt Mikael i några år nu. På mitt arbete så hörde jag att det tisslade och tasslade och pratades i fikarummet. Jag blev nyfiken på vad dom pratade om dag ut och dag in om.

Dom hade varit på ett föredrag. Vissa av mina kolleger gick på behandling hos en kinesiolog. Min första tanke var! Vad är det för något konstigt? Hur kan dom göra det dom är ju sjuksköterskor och det tillhör ju inte sjukvården. Men ju mer dom berättade om Mikael ju mer fascinerad blev jag. Jag tänkte är detta något för mig.

Men jag mår ju så bra!!! I min lilla avstängda värld som jag ser det i dag. Jag ville varken se eller höra hur jag levde. Mina kollegers prat om sårbarhet och kärlek höll på att få mig att gå i tusen bitar. Det gjorde ju så ont! Jag bestämde mig en dag för att nu får det vara nog! Jag beställde en tid till Mikael. Redan första gången såg jag herre gud! Vad har jag gjort med mitt liv? Hur har jag levt? Jag ser i dag att jag föddes till sjuksköterska. Jag fick börja ta hand om mina små syskon redan när jag var en näve stor.

Vi bodde i en liten stuga i norrland. Min mor var psykiatriker. Hon fick jag ständigt ta hand om. Någon sjukare person har jag aldrig träffat vare sig fysiskt eller psykiskt. Min far jobbade på järnverket. Han kom hem någon helg då och då och satte på min mor. Så jag fick mer och mer syskon att ta hand om. Som sagt när jag började läsa till sjuksköterska kände jag mig redan färdig på en gång.

Jag har vårdat och tagit hand om sju stycken syskon och en heltokig psykiatriker! Min mor alltså. Så att bli sjuksköterska för mig var inget konstigt. Jag har nu helt bytt liv i dag. Jag har slutat att vara medberoende. Jag sätter sunda gränser i dag. Jag tar hand om min lilla tjej som jag har inom mig. Jag tycker om mig själv i dag. Jag kan vara sårbar i dag. Jag kan både ge och ta emot kärlek i dag. Det bästa av allt är att jag helt bytt inriktning på mitt arbete. Jag arbetar inte som sjuksköterska längre.

När jag pratar med mina gamla arbetskamrater om mitt liv och varför jag blev sjuksköterska säger dom ofta herre gud! Nu vet jag varför jag jobbar inom sjukvården! Jag känner väl igen det mesta du har varit med om. Jag sitter inte fast i något ekorrhjul längre.

Ett stort tack för att du visade mig vägen till kärleken.

Tove


Hej

2008-03-26 08:57:36

Jag fick höra ifrån en kollega som hade varit på ett föredrag och behandlingar hos Mikael.
Jag tänkte att det här måste jag testa så jag gick på ett föredrag som Mikael höll.
Jag hade gått sjukskriven ett tag för utbrändhet.

Så fort jag fick se och träffa Mikael så kändes det bara rätt för mig, hans föredrag skakade om mig och vände väl om på det mesta i mitt liv.
Plötsligt förstod jag varför jag levt som jag levt.
Jag hade ju flytt ifrån mig själv i hela mitt liv och varför jag hade gått rakt in i väggen.

Min far var läkare och stor drinkare som det så fint kan heta, och allt handlade om och kring honom.
Jag och min bror och min medberoende mamma försökte allt för att hålla fasaden uppe.
Hemligheten att min mamma grät sig till sömns varje kväll och jag och min bror låg paralyserade av rädsla.

Vad skall nu hända denna natt, jag hade en stenhård skoningslös domare inom mig.
Han gav inte undan en tum jag skulle banne mig visa pappa att jag också skulle bli läkare och det blev jag.
Här sitter jag nu med facit i handen, 30 år som läkare, utbränd och sårbar.

Jag har nu träffat Mikael i några månader och jag har mött och gjort upp med min stenhårda domare som jag hade inom mig.
Jag har kommit på att jag behöver inte bevisa eller prestera för varken min döda far eller någon annan.
Jag har träffat en helt underbar liten kille och en kärleksfull man inom mig.

Jag ser fram emot att få vakna upp på morgnarna.
Jag har blivit kär, kär i mig själv och det gjorde förbannat ont att födas på nytt efter alla dessa år.
Men det var verkligen värt varenda minut.

Tack för att du har visat mig vägen ut.

Tomas H


Hej!

2008-03-26 08:57:14

Jag blev rekommenderad av en vän om att gå till Mikael
Min vän hade blivit frisk från sina symptom.
Så jag tänkte att jag får väl prova på jag med.
Redan vid första mötet med Mikael kände jag ett otroligt lugn inom mig.

Den värmen och kärleken han förmedlade har jag aldrig mött tidigare.
Jag har varit sjuk och mått dåligt i många år, min pappa dog när jag var liten.
Jag fick aldig möjlighet att sörja honom.
I våran familj var det förbjudet med känslor.
Det gjorde för ont att känna dom.
Jag stämplades och kallades så kallat damp barn.
I dag vet jag varför jag mådde som jag mådde.
I dag har jag fått möta den mycket ensamma arga sorgsna lilla killen som jag hade
inom mig.
Jag har fått möta sorgen efter min pappa.
Jag har fått möta kärleken till mig själv.

I dag vågar jag släppa in människor i mitt hjärta.
I dag kan jag längta efter att det skall bli morgon för att kunna möta den med
glädje, spontanitet och kreativitet som finns innom mig.

Tack för att du finns!
Du är min led stjärna Mikael.

MVH Tomas Persson


Möt allt irriterande med Kärlek! - Mikaels ord till mig

2008-03-26 08:56:56

Jag kom i kontakt med Mikael när jag sökte efter en Aqua Detox behandling.
Vid detta första besök gjorde Mikael en lätt kontroll för att undersöka orsaken till mina ryggproblem och berättade också för mig hur en kinesiologisk undersökning gick till.
Jag fick förtroende för Mikael med en gång och bestämde mig för att detta var MIN väg att gå och det är bara när man bestämt sig som det händer något.

Jag har gått nästan en gång i veckan och fått en oerhörd hjälp och kommit till insikt om saker som bara funnits i dimmorna tidigare. Inre låsningar har släppt, mina energiflöden har åter börjat strömma genom min kropp, min rygg läker och jag har blivit mer avslappnad.

Namnet stressakuten kan inte vara mer passande. Jag kom i ett läge av akut stress. Och när jag nu nästan ett halvår senare tittar tillbaka så är det en fantastisk resa jag fått göra under handledning av Mikael. Att få tillbaka en kropp som både kan och vill leva fullt ut är fantastiskt.
Mikaels kunskaper, medmänsklighet och egen kärlek som jag fått ta del av kommer jag alltid att bära med mig och vara oerhört tacksam över. Och ditt ordspråk kommer jag att försöka leva upp till. Men än är inte resan slut, vilket jag är tacksam över. Ser fram emot nästa besök.

Kärleksfulla hälsningar
Berith Andersson


Hejsan!

2008-03-26 08:56:40

Jag heter Serine Wittesell, och har genom ödet kontaktat Mikael.
Jag blev råd att få en kinesologisk undersökning.
Mikael talade om för mig efter undersökningen vad jag gått genom i livet och hur det var i nutiden.
Allt stämde och jag fylldes av positiva energier. Han sa att jag sov dåligt. Vilket jag gjorde. Och att jag hade dåliga energipelare i mitt hem. Han kunde åtgärda det pr. Telefon. Det gjorde han.

Vi hjälptes åt att plocka bort alla som störde och jag kände en enorm skillnad och lättnad.
Efter det var det frid i mitt hem och jag har sovit gott sen dess.

Jag har fått healing och behandling av Mikael en gång i månaden. Är nu av med min ångest och värk i kroppen. Han har en enorm styrka och kunskap, jag önskar fler fick uppleva den lättnad och frid jag har fått. Han lärde mig hur tankens kraft fungerar och hur man skyddar sig för dåliga energier. Gå till mikael och bli behandlade.

Hälsningar Serine Wittesell


Hejsan!

2008-03-26 08:56:15

Mikael har stor kunskap på många olika områden, både när det gäller det fysiska och psykiska. Mikael gör sitt absolut bästa och med omtanke och kärlek till sina patienter. I många år har jag fått behandling av Mikael och blivit mycket hjälpt och känner stor tillit till honom och hans kunnande.

Solveiy Tallnäs


Jag träffade Mikael...

2008-03-26 08:55:29

Jag träffade Mikael genom att ha läst om honom i en broschyr. Jag tänkte att jag har ju provat på det mesta men ingenting har hjälpt så det var väl sista strået i stacken så att säga. Jag har haft starka fobier, stressångest och värk i kroppen i många år. När jag kom till Mikael kändes det som om jag hade kommit hem.

Den otroliga kärleken, värmen och omtanken han förmedlade, den var enorm. Redan från första gången fick jag ett lugn inom mig. Jag har fått möta både rädsla, sorg och ilska inom mig som jag aldrig trodde fanns. Jag hade tryckt undan och stoppat ner allt vad känslor var. Jag har nu belyst alla mörka rum inom mig, bland annat har jag återfunnit min skatt inom mig. Jag älskar att leva här och nu i varje ögonblick.

Min kropp har inget att vara rädd för längre. Fobierna och ångesten är historia nu. Jag har en helt ny kropp utan värk. Våga prova det jag gjorde.

Månika johansson


Hej!

2008-03-26 08:54:48

Jag var på ett föredrag som Mikael hade och fick då komma upp på en prova på behandling på scenen och han gjorde då en kinesiologisk undersökning. Jag hade inte berättat något om mig själv innan.

Men när han han hade kännt in mig så visste han alla mina problem med min kropp och konstigt nog stämde allt. Jag har haft problem i många många år med min kropp med olika symptom.

Jag har gått hos Mikael ett bra tag och är mer eller mindre symptomfri idag. Livet har fått en helt ny vändning och jag älskar mig själv idag och jag älskar att leva. Jag finner inte ord men tack för att du finns Mikael.

Marie P


Hej!

2008-03-26 08:54:26

En kompis hade varit hos Mikael och hon föreslog att Mikael kunde vara något för mig. Jag hade sprängvärk i kroppen, svårt att sova, svåra allergier, ja kortfattat så mådde jag skit helt enkelt.

När jag kom till Mikael så kände jag så fort jag kom in genom dörren att jag kommit rätt. Han har en enorm värme och kärlek som han förmedlar. Han gjorde en kinesologisk undersökning och jag kände att allt stämde som han fick fram.

Jag kände ett stort lugn redan från första behandlingen och det har hållt i sig. Jag har fått lära mig att börja känna. Jag har mött min lilla tjej inom mig och det var jättebefriande att lära känna henne. Till sist har jag mött min inre kvinna och blivit av med en massa dåliga mönster och beteenden.

Jag sover jättebra nu och värken samt allergierna är som bortblåsta. Jag älskar att vakna upp nu varje morgon.
Tack Mikael! Du är en stjärna.

Stina Mari LarssonFile0188
File0187
Omgivning__87_
File0184

© 2008 Stressakuten.nu | Statistik 1 | Statistik 2 (Ny)

| Developed by Wepic Visions